Temppujumppaa Loukinaisten koulun salissa 3-6 vuotiaille sunnuntaisin klo 15.00-16.30

9.9.2021

VANHALINNAN OMAKOTIYHDISTYS RY:N TEMPPUJUMPPA N. 3 – 6 VUOTIAILLE PERUSLIIKUNTATAITOJA JA LIIKUNNAN RIEMUA LOUKINAISTEN KOULUN SALISSA

JUMPPA ON ILMAINEN, MUTTA EDELLYTTÄÄ OMAKOTIYHDISTYKSEN JÄSENMAKSUN MAKSAMISTA. JÄSENMAKSU 10 € / TALOUS/ VUOSI, JOSTA LAHJOITETAAN 1 € VUOROVUOSIN LOUKINAISTEN KOULUN TAI PÄIVÄKODIN VANHEMPAINYHDISTYKSELLE. MAKSUTIEDOT ENSIMMÄISEN VELVOITTAMATTOMAN TUTUSTUMISKÄYNNIN YHTEYDESSÄ. VAPAAEHTOISENA VETÄJÄNÄ TOIMII LASTENHOITAJA EMILIA HENRIKSSON, JOLLETA TARVITTAESSA MYÖS LISÄTIETOJA Puh. 0400 988 976 TERVETULOA!

OTATHAN ENSIN YHTEYTTÄ EMILIAAN, ENNEN ENSIMMÄISTÄ JUMPPAKERTAA.KIITOS!

Vapaaehtoista vetäjäkaveria kaivataan, jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Emiliaan.